Posted on octobre 1st, 2018

score moyen pour les caniche de woefkesranch


caniche
Score moyenne de 5/5 basée sur92 avis

Poedel – Lotte

Ann Menten
Bijlage niet beschikbaar
Ofwel werd deze bijlage verwijderd, ofwel heeft de persoon die dit deelde geen toelating dit met jou te delen.
Ann Menten
Hallo, ik wil hierbij laten weten dat onze nieuwe lieve schat zich al zeer goed thuis voelt. Het is een hevige baasje hoor. Alleen de kennismaking met onze cocker is niet zo goed verlopen als we gedacht hadden. Bij onze thuiskomst hadden we Lotte en Laika rustig laten kennismaken, alleen onze Lotte zag dat eventjes anders en hing al in de staart, oor en muil van onze cocker. Af en toe heeft ze nog wel wat storingen in haar oortjes 😉, maar voor de rest doet ze het al redelijk goed! Qua zindelijkheid gaat het ook goed. Ze begint aan te geven als ze naar buiten moet en als ze haar plasje en haar kakje op het gras doet wordt ze beloond. Doet ze 1 van beide op de stenen onder ons afdak dan niet! Maar ze heeft het al heel snel door als ze iets goed gedaan heeft en niet, want ze weet, ah als ik goed doe, krijg ik een beloning en anders niet. Jaja, nu nog afwachten hoe het verder verloopt met onze cocker en haar. Maar we hebben er goede hoop in. Groetjes, Ann en Lotte.

Woefkesranch International rashondenkwekerij
Komt goed hoor! Het is geen abormale houding van de puppy tenopzichte van de oudere. Alleen zal de cocker haar wel eens kwaad maken op de pup zodat ze ook dat stilletjes aan gaat laten

Ann Menten
Bijlage niet beschikbaar
Ofwel werd deze bijlage verwijderd, ofwel heeft de persoon die dit deelde geen toelating dit met jou te delen.
Bijlage niet beschikbaar
Ofwel werd deze bijlage verwijderd, ofwel heeft de persoon die dit deelde geen toelating dit met jou te delen.
Ann Menten
Hallo, hierbij 2 filmpjes over onze 2 vedetten. En ja hoor, onze puppy is een vedette eerste klas. Maar ik ben al super blij dat ze goed overeen komen, het heeft wat geduurd, maar bij deze. Onze pup stelt het heel goed. Ze eet heel goed, ze leert heel snel bij. Soms is er nog wel is een ongelukje, maar heel zelden. Ik wou jullie dat toch even laten weten. Daarom ook vanwege mijn mama Liliane, mezelf en natuurlijk onze 2 lieve schatjes Laika en Lotte, wensen wij het hele team een fijn oudjaar en een vooral Gelukkig en Gezond 2018.

Woefkesranch International rashondenkwekerij
Dankjullie wel voor dit leuke filmpje! Ze is al mooi gegroeid hé. Veel plezier tijdens deze eindejaarsperiode!

Verstuurd door Wannes Verschueren

Ann Menten

Ann Menten
Ann Menten
Hallo, nog 2 leuke foto’s van onze deugniet Lotte. En ja hoor, ze is op en top deugniet, gelukkig in de goede zin van het woord. Ze is ondertussen al 8 maand en half. Ja, het gaat snel. En het toffe is, dat ze nu super goed overeenkomt met onze cocker. Ze kunnen niet meer zonder elkaar. Ik heb nog 2 leuke filmpjes: eentje waar ze lekker een wortel zit te eten en eentje waar ze een honden ijsje eet. Ga die ook proberen door te zenden. Groetjes, Ann
Woefkesranch International rashondenkwekerij
Hey ann wat prettig om te horen! Lotte ziet er erg speels uit! Tof om te zien! Bedankt om iets te laten weten v jullie
Ann Menten
O wees maar zeker dat ze er speels uitziet hoor.
Woefkesranch International rashondenkwekerij
Ann Menten
O wees maar zeker dat ze er speels uitziet hoor

Ann Menten
Ann Menten
Hallo. Nog wat foto’s. Wou ze via mail doorzenden maar ging niet. Het was al even geleden, maar nu omdat ze op 29 september 1 jaar geworden is, vond ik fijn om nog wat door te zenden. Staat helaas een dubbele foto in. En nog goed nieuws: ze doet het heel goed op de hondenschool, maar mama en ik moeten wel kilometers uit elkaar staan, want ze doet aan telephatie naar ons cockertje toe. Maar ze kunnen niet meer zonder elkaar. We zijn zo tevreden! Groetjes, Ann, Laika en Lottecaniche, dwergpoedel, poodle, Pudel