Woefkesranch a déjà reçu 1819 e-mails
de clients satisfaits (à partir de 2014)

Review zin 1
husky
Review gemiddelde

Maltezer – Faith

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on octobre 22nd, 2018
5/ 5stars

Dit is faith.

 

Op za 20 okt. 2018 om 22:04 schreef Lynn de groote <>
Beste,
Hierbij stuur ik wat foto’s van ons maltezertje die we vorig jaar december bij jullie kochten. Ze is ondertussen 1jaar oud en doet het super goed met de andere honden. Ze is super lief en houd ervan om te komen knuffelen.
Dank voor dit geweldig gezon hondje!
Mvg

Lynn De Groote

 

Met Vriendelijke Groeten,
De Groote Lynn

Met Vriendelijke Groeten,
De Groote Lynn


ervaringen Woefkesranch




Pomeriaan – Scott

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on octobre 18th, 2018
5/ 5stars


dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain




Dwergpoedel – Bruno

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on août 30th, 2018
5/ 5stars

Hier nog foto’s van onze heerlijke pup die we bij jullie hebben verkregen

Bruno: hè is gorgeous

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Van der Lei , Berend and Julie



caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel




Pomeranian , Yuki

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on août 24th, 2018
5/ 5stars

Bonjour Yuki à un an et je voudrais savoir quel produit anti puces vous me conseillez car il a mal supporté un collier anti puces… merci pour votre conseil. Yuki pese 2,2 kg , super petit !
J. H appart

Verstuurd vanaf mijn iPhone



dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain




Shiba Inu – Mailo

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on juillet 27th, 2018
5/ 5stars

Bonjour,

Merci beaucoup.

Voici quelques photos de Mailo 🙂



ervaringen Woefkesranch, shiba inu




Yuki – Shiba Inu

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on juillet 27th, 2018
5/ 5stars
Bonjour,
 
Voici Yuki deja avec presque 7 mois!
C est un supper chien ,très aimable!
Merci beaucoup 🙂

 



ervaringen Woefkesranch, shiba inu




Gusto – Maltezer

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on juillet 10th, 2018
5/ 5stars

Beste,

De naam van onze puppie is Gusto geworden (van dolce gusto)
Gelukkig niet veel problemen gehad. Inentingen heeft hij begin juni gehad volgens jullie instructies. Alleen zijn behoeften buiten doen lukt nog niet altijd even goed. Helaas nog vaak ongelukjes. Voor een koekje gaat hij al mooi zitten, liggen, in zijn bench en geeft hij al een pootje 🙂
Wanneer kunnen we ermee naar de hondenkapper gaan, want z’n haar is inmiddels behoorlijk lang? Dierenarts geeft aan hier best mee te wachten tot hij 6 maanden is (dus pas half augustus)
Mvg,
C & L



bichon maltais, ervaringen Woefkesranch, maltese, maltezer




x Chihuhahua : Faith 1 jaar

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on juillet 10th, 2018
5/ 5stars

Goedemiddag,
Het gaat top met Faith.
Een paar fotos.

Met vriendelijke groeten,

Rebecca

Met vriendelijke groeten Björn



Chihuahua, ervaringen Woefkesranch, mixed chihuahua




Pomeranian – Malibu

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on juillet 10th, 2018
5/ 5stars

Hallo,

Met onze kleine pup is alles meer dan inorde, ze voelt zich al helemaal thuis en wordt misschien net iets te hard verwend 😉
Ik ben super tevreden van de service, ik kreeg heel veel info over het hondje en de zorgen die later zouden komen wanneer ze thuis was. Ook konden we jullie steeds bereiken moest er iets zijn en dat is zeker een pluspunt, zeker wanneer dit je eerste puppy is en je toch wel onzeker bent over jezelf en niet goed weet of je alles wel juist doet.
Ik koos voor jullie omdat vrienden me jullie hadden aangeraden en ook vond ik de website zeer snel terug, zo raakte ik snel verkocht aan onze pup.
De eerste uurtjes waren zeker wennen, zowel voor haar als voor ons. Ze was meteen super zinnelijk en heeft eigenlijk tot op vandaag nooit op de vloer gedaan en altijd op haar puppypad. Ze at ook meteen goed, alles ging eigenlijk zeer vlotjes.
Ik kan niet meteen iets verzinnen waarin jullie zouden moeten verbeteren. Ik ben heel tevreden, bedankt hiervoor! Hieronder nog enkel fotootjes van ons Malibu.
Groetjes en nog eens een dikke merci 😉
Haar eerste nachtje bij mij.
Haar eerste wandelingetje


dwergkeesje, ervaringen Woefkesranch, Pomeranian, spitz nain




Poedel – Para

reference pour Woefkesranch - by ,Posted on juillet 10th, 2018
5/ 5stars

Para is gezond, speels  en slimme deugeniet !!! Perfect !!!



caniche, dwergpoedel, ervaringen Woefkesranch, poodle, Pudel